Blokland Techniek
Vlietskade 9021-2, 4241 WT Arkel
telefoon (0031) (0183) 562278
website fabrikant www.rosss.it
Email blokland@bloklandbv.com
 FEM keurmerk FEM Keurmerk
 Download gratis dit spel Test hier uw
logistiek
 Banchi Vendita
 Compattabili
 FIFO-systeem
 Iron Fist ®
 Sequoia
 Unibloc
 Unimondial-legbord
 Unizinc

 Persoonlijk advies
export naar meer dan 25 landen
 
GEBRUIKTE MATERIALEN
Keurmerken garanderen veiligheid en kwaliteit

ROSSS heeft het kwaliteitsmerk CISI (uitvoerend orgaan voor de FEM in Italië), het ISO 9001-certificaat en het Duitse veiligheidskeurmerk, TÜV-GS. CISI is het Italiaans uitvoerende orgaan voor de nieuwe Eurocode 3 van de FEM. Een milieukeurmerk, het ISO 14001, is vanaf zomer 2002 in werking. De diverse keurmerken schrijven de kwaliteitseisen van het te gebruiken staal voor. In ons eigen moderne laboratorium onderwerpen we alle ruwe materialen aan diverse tests. Alleen de materialen die voldoen aan de gestelde strenge eisen worden vrijgegeven voor productie. Tijdens het productieproces neemt ROSSS proeven om de nauwkeurigheid en de kwaliteit vast te stellen.

Al deze maatregelen en werkwijzen hebben ROSSS tot de top van Europese stellingfabrikanten gebracht.
FEM Onderzoeksorganisatie
De ACAI-sectie van industriële stellingfabrikanten behoort tot de FEM (Fédération Européenne de la Manutention), dat een Europees onderzoeksorganisatie is met een zeer lange traditie. Zij zijn actief op diverse gebieden. ACAI staat op gelijke hoogte in de FEM organisatie als de Nederlandse GSF.
De delegatie van ACAI neemt actief deel in het technisch team van de FEM. Deze groep onderzoekt en voert studies uit met betrekking tot de veiligheid van stellingen en ook met betrekking tot de omstandigheden waarin zij geplaatst worden.
CISI Kwaliteitskeurmerk
CISI is het uitvoerende orgaan voor de nieuwe Eurocode 3 van de FEM.

De producten van ROSSS voldoen aan de kwaliteitseisen van het keurmerk CISI (Qualita e Sicurezza), uitgevoerd door ACAI, de vereniging van Italiaanse staalproducenten. ACAI begeleidt en controleert de leden die behoren tot de afdeling van industriële stellingfabrikanten op naleving van de regels met betrekking tot het ontwerp, productie en plaatsing van de materialen.
TÜV-GS Duits veiligheidskeurmerk
Naast het regelmatig testen van alle ruwe materialen, worden ook de eindproducten van ROSSS periodiek getest op veiligheid. De eindproducten van ROSSS doorstaan steeds met glans de strenge eisen van het erkende Duits veiligheidskeurmerk TÜV-GS. De testen gebeuren onder toezicht van een onafhankelijke derde partij.
ISO 9001-2000 Certificaat
ROSSS SPA is het eerste bedrijf in magazijninrichtingen geweest in Italië dat producten fabriceert op het niveau van het ISO 9001-kwaliteitscertificaat. ISO 9001-2000 staat voor volledige rapportage en controle van het gehele productie proces.
ISO 14001 Certificaat
De firma ROSSS is gestart met de procedures voor het milieurcertificaat UNI en ISO 14001. ROSSS heeft altijd zijn productie en het gebruik/hergebruik van materialen zo milieuvriendelijk mogelijk uitgevoerd:
- de gebruikte laksoorten zijn ecologisch afbreekbaar
- de verpakkingsmaterialen zijn recyclebaar
- geen gebruik van giftige stoffen in het productieproces
- afvalscheiding van restmaterialen
- periodieke controle op de atmosferische uitstoot
- controle op geluidsoverlast binnen en buiten de productiehal